KDO JSME?

Za aplikací OCHRANOU stojí Centrum pro ochranu osobních údajů,
které založila skupina odborníků na právo, IT a procesní řízení. 

 

Profesionálové z Advokátní kanceláře VFH Vašíček a partneři
a Institutu biostatistiky a analýz, s.r.o. (IBA).

Úspěšně řešíme GDPR pro velké firmy.
Proto jsme správným partnerem i pro vás.

GDPR S PODPOROU + ONLINE + JEDNODUŠE
=

OCHRANOU

PRÁVO

PROCESNÍ ŘÍZENÍ

IT

Naši partneři

Řešíme GDPR na míru i těmto společnostem

S našimi klienty jsme úspěšně prošli kontrolou

Úřadu pro ochranu osobních údajů a víme,
na které věci se zaměřuje.

 

Nasbírané poznatky uplatňujeme jak při auditech,
tak v aplikaci OCHRANOU.

 

 

 

 

 

Naše zkušenosti jsme sdíleli i v Senátu ČR
a se sdruženími poskytovatelů zdravotnických služeb.

Pravidelně školíme také soukromé společnosti.

Chcete víc?

Kontaktujte nás a pobavme se o řešení, které vám ušetří čas i starosti.

Vyplněním a odesláním tohoto formuláře berete na vědomí, že vámi poskytnuté osobní údaje budou využity společností Centrum pro ochranu osobních údajů, s.r.o. výhradně za účelem kontaktování vaší osoby v souvislosti s nabízenými službami a vaším dotazem. Váš souhlas můžete s účinky do budoucna kdykoliv odvolat prostřednictvím kontaktních údajů společnosti zveřejněných na těchto stránkách.

Centrum pro ochranu osobních údajů s.r.o., IČ: 06242430

www.ochranaosobnichudaju.cz
tel. 734 111 138 | info@coou.cz  | Lidická 710/57, Brno 60200

2018 © Česko
Obchodní podmínky

  • Facebook - aplikace GDPR OCHRANOU
  • Instagram - aplikace GDPR OCHRANOU
  • LinkedIn - aplikace GDPR OCHRANOU